Rabu, 14 November 2012

Iný názov mohol tiež byť nazval Para-marine

Videli sme rôzny stupeň šialenstva, ale nemôžete skutočne povedať, čo ma na preskúmanie tejto krajiny-lámanie jednotky pohybujúce pevnosti. To je jeden-z-a-druhu mobilné arzenál, ktorý kombinuje prezidentské komfort, ako aj inovačné inžinierstva. Všetko je zabalené a pripravení ísť, ale nie tak rýchlo, ako si myslíte. So tyas mirasih zrýchlením 15 sekúnd od 0-60 mph a najvyššou rýchlosťou nepresahujúcou 60 mph budete mať viac než dosť času prijať zaskočený, ako to prejde: je to ani jeden z tých mrazivý talianske autá, ktoré prejdú tak rýchlo, ako bleskami pred môžete povedať bliká!

Benzínová nádrž

Má kapacitu niesť ako tank T-72, zároveň nie ohrozenia bezpečnosti. Benzínová nádrž je armour-plated plnené zvlášť navrhnuté peny, ktorá mu bráni vybuchujúce aj keď trpí priamy zásah.

Obrany príslušenstvo

James Bond môže mať guľomet vybavené obojživelníkov-auto s otáčavým SPZ a olej postrekovače, ale nemôže pomôcť, ale lúk Cadillac, jeden. Armour á 8-palcové hrubé dvere, nočné videnie kamery, čerpadlo-akčné brokovnice, slzný plyn delá a vodiča okna dosť ťažké odolať zbroj-piercing náboje, guľomet sprchou na December 31st by nie odradiť. Na vnútornej strane je komunikačné centrum na tabuľu vybavené GPS sledovací systém, systém hasičov v batožinovom priestore, ako aj prívod kyslíka. Vodiča okna je jediná, ktorá sa otvorí, ale nepresahujúce tri palce. Existujú aj fľaše prezidenta krvi na palube, v prípade, že potrebuje núdzové transfúzie.

Karosérie

Teplo - hit - teplo - a udrel znova. Nie, to nie je Kováč kované železné telo. Je to kombinácia technických dual tvrdosť ocele, hliník, titán a dokonca aj keramické dosky rozbiť možné projekcie. Cadillac niečí podvozok je vystužené päť-palcové oceľové dosky, ktorý beží pod auto na ochranu v nepravdepodobnom prípade bomba je miesto pod. Armour na tele je tak silný, že má hmotnosť dverí vašej kabíny na Boeing 757 jet a oceľ tak silný, že dinosaura by nerozbije, ak to sedel na ňom.

Interiér

Vozu interiéru sedadiel štyri cestujúci so sklenenou stenou, a iba predseda má prepínač znížiť ju. Prezident tiež má panic prepínač nainštalované ktoré môže využiť privolať pomoc a kapitulou reprezentačného balíčka predstavovať rozkladacie-away desktop, prenosný počítač s Wi-Fi, stav-of--art satelitný telefón a priama linka do vice president a pentagon. Jejda, skoro zabudol - je tiež pripojený k telefónu.

Šofér

Iný názov mohol tiež byť nazval Para-marine, ako on je cvičený CIA vyrovnať v tých najnáročnejších milovníkov jazdných situácií. V jednom okamihu Allen Iverson viedol svoj tím k víťazstvu s zranené rameno; Predpokladám, že Cadillac niečí šofér by si oveľa viac.

Pneumatiky

Pneumatiky sú Kevlar-zosilnené, shred a punkcia odolné, s oceľové ráfiky pod ktoré umožňujú pohyb, aj keď gumy je odstrelil preč.

Všetky povedal a urobil, Cadillac, jeden zostáva auto poraziť!

Iné skutočnosti:

Cena: 300.000 libier
Dĺžka: 18 metrov
Motor: 6,5 l
Výška: 5 ft 10 v
Palivové hospodárstvo: 8 míľ na galón
Max rýchlosť: 60 mph
Zrýchlenie: 15 sekúnd z 0-60 mph

Tidak ada komentar:

Posting Komentar