Kamis, 15 November 2012

La Corporació Rand va treure un interessant treball

Quan Mubarak caure de la gràcia en la revolució d'Egipte durant la primavera àrab molts estaven preocupats de quin tipus de nou govern podria fer-se càrrec. Alguns suggerien que des de l'exèrcit va ser principalment a control i amics amb els Estats Units que no teníem res de què preocupar. A més, molts d'aquells estudiants ekiosku.com beli universitaris que va començar la revolució també eren els musulmans moderats o bastant liberal, acceptació de totes les religions. Altres especuladors va suggerir que podria assumir la Germandat musulmana, i ha de tenir cura el que desitgem per a un nou règim.

Molts deien que no hauria de preocupar per això, i que tot estaria bé. Avui en dia, la Germandat musulmana ha assumit, i les coses no són tan llis com que havíem esperat, i la Germandat és molt ben organitzat i ben arrelada políticament. Estan en control, ells fan les regles i que és el camí que ha de ser en el futur, per molt de temps. Què significa això als Estats Units i els nostres esforços diplomàtics? Bé, hem estat una mica rebutjats per la Germandat musulmana i li va preguntar amablement cedir a la seva regla.

Òbviament els agradaria tenir el seguir fluint en, i s'adonen que són a càrrec del Canal de Suez, i demanen que ens segueixin enviant-los l'ajuda financera si volem ser els seus amics. Qualsevol cosa que vulguem potser podria ser negociat per un preu. On jo vinc d'això s'anomena extorsió, però a l'Orient, aquest és un lloc comú, i potser és el moment que s'hi acostuma. Quan el President Barack Obama va anar a Egipte i va fer un gran discurs, pel qual va rebre el Premi Nobel de la pau, això va ser abans de la revolució que va acabar amb la Germandat, fer-se càrrec.

La Corporació Rand va treure un interessant treball de recerca titulat; "La Germandat musulmana, la joventut i implicacions per a la participació dels EUA," per Jeffrey Martini, Dalia Dassa Kaye i Erin York. Segons l'informe, hi ha una divisió de la joventut de la Germandat musulmana i;

"Nens no pot convertir-se en membres de ple dret de l'organització però pot afiliar la Germandat a través del programa d'escolta de l'organització. Quan arriben a l'escola secundària, que es pot incorporar a la secció d'estudiants de les MB i iniciar el procés de convertir-se en membres de ple dret de l'organització. Hi ha una Secretaria en cada una de les governacions d'Egipte i el secretari de joventut s'encarrega de l'enfortiment de llaços entre els membres més joves, reclutant nous membres i s'està preparant la joventut del partit per a un lideratge futur."

L'informe i treball d'investigació RAND Corporation no va esmentar que la interacció entre la joventut i el lideratge és similar a l'antiga tradició de Grècia, quan es tracta de la vinculació. No obstant això, això és segur dir. Ja saps que el President Obama està bé amb paper de lideratge de la Germandat musulmana a Egipte i els mètodes que utilitzen per mantenir aquest lideratge amb el temps, ja que s'indica en els comentaris durant els seus viatges de l'Orient Mitjà.

No tots els joves de la Germandat musulmana tendeixen a aconseguir, juntament amb l'establiment de la Germandat musulmana sènior. Alguns rutinàriament qüestionar aquesta autoritat, no obstant això, aquells que salt de distància es no trobar-se membres de la Germandat en el futur, però pot acabar oposició política de temps de vida. Pel que fa molts potser ens ha de tenir cura el que desitgem, la propera vegada hi ha un aixecament o revolució en algun lloc en el món. No comptem els nostres pollastres abans d'eclosió, ni podem exigir un resultat favorable.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar